Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,
Zub osmica mi je pukao i otvoren je. Na toplo hladno me boli. Da li postoji mogucnost da mi taj zub utice na bol sinusa? Unapred hvala

Jovana - 24. 01. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Jovana,

mala je verovatnoća da je navedeni zub uzročnik upale sinusa. Postoji mogućnost da bol navedenog zuba iradira (širi se) u regiju sinusa, ili je prisutna upala sinusa nevezano za navedeni zub.

Savetujemo Vam da posetite stomatologa radi sanacije naedenog zuba, ali i lekara opšte prakse koji će utvrditi o čemu je reč, ili Vas uputiti nadležnom specijalisti.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26226 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26226
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata