Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

postovani zubar mi je reako da moram vaditi zub jer je ispod njega zariste, mene taj zub ne boli. da li postoji neka druga opcija osim vadjenja?

Duca - 08. 06. 2016.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Ilija Miljević
dr Ilija Miljević doktor stomatologije

Poštovana Duco,

da bi se bilo šta tvrdilo neophodan je klinički pregled. Ukoliko je stanje korena zuba dobro, i parodontološki ispunjava sve zahteve, postoji mogućnost lečenja kanala korenova, više informacija možete pročitati ovde. Po potrebi može se razmatrati i oralno hirurška intervencija (apikotomija/cistektomija) kako bi se zub sačuvao. Više informacija o ovoj vrsti terapije možete pročitati ovde.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27377 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27377
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata