Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

postovani zubar mi je reako da moram vaditi zub jer je ispod njega zariste, mene taj zub ne boli. da li postoji neka druga opcija osim vadjenja?

Duca - 08. 06. 2016.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Ilija Miljević
dr Ilija Miljević doktor stomatologije

Poštovana Duco,

da bi se bilo šta tvrdilo neophodan je klinički pregled. Ukoliko je stanje korena zuba dobro, i parodontološki ispunjava sve zahteve, postoji mogućnost lečenja kanala korenova, više informacija možete pročitati ovde. Po potrebi može se razmatrati i oralno hirurška intervencija (apikotomija/cistektomija) kako bi se zub sačuvao. Više informacija o ovoj vrsti terapije možete pročitati ovde.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28985 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28985
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata