Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani,
Zubarka mi je stavila na 4 zuba lek za umrtvljivanje živca pre nedelju dana. Ali me na 24-ci žacne ponekad dok jedem ili recimo ako sa dva prsta stegnem zub ne boli, ali kad pustim tad prođe neka tupa bol sa unutrašnje strane zuba. Da li bi ovaj živac morati da vadim ili je ovo normalna reakcija?

Marija - 04. 10. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Marija,

nakon aplikacije sredstva za devitalizaciju zubne pulpe, zub može biti osetljiv na dodir, zagrižaj, dodir jezikom, kuckanje i slično, prema tome verujemo da nemate razloga za brigu.

Nakon aplikacije pomenutog sredstva, sledi kanalna terapija, prema tome savetujemo da posetite stomatologa u zakazanom terminu kako bi se terapija sprovela do kraja.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28987 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28987
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata