Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani/a, Imam problem sa povlacenjem desni na ocnjaku (gore levo) i jedinici na istoj strani. Verovatno usled energicnijeg, te nepravilnog pranja zuba a doslo je i do pomeranja istih usled rasta umnjaka, koji je u medjuvremenu uklonjen. Iz prvenstveno zdravstvenih, a onda estetskih razloga me interesuje da li i koji nacin postoji u Vasoj ordinaciji kao i koliki bi (otprilike) bili troskovi otklanjanja problema? Unapred zahvaljujem!

MS - 29. 11. 2008.
Odgovor i savet
spec.dr Branislav Čukić
spec.dr Branislav Čukić specijalista oralne hirurgije - implantolog

Poštovani/a MS,

uzrok ovakvih promena je najčešće u preopterećenju i/ili nepravilnom opterećenju zuba. Terapija podrazumeva na prvom mestu otkrivanje i otklanjanje uzroka, a tek onda rešavanje parodontološkog problema.

Za procenu troškova neophodan je pregled.

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27358 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27358
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata