Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani/a!
Problem je sledeći, pre nedelju dana postavljen mi je lek na šesticu levo kako bi mi umrtvio živac, a i doktor je rekao da je karijes mnogo dubok i da se javim za dve nedelje. Na početku me nije bolelo ali pre možda 2,3 dana primetila sam jak bol koji ne prestaje. Gledajući zub videla sam da mi je malo leka ispalo i vidi se crno unutra. Da li treba da se javim svom zubaru i pre vremena II zbog čega može biti ovaj bol?. Hvala unapred

Aleksandra - 26. 04. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Aleksandra,

jak bol koji navodite je najverovatnije posledica "curenja" sredstva za devitalizaciju ukoliko je deo privremenog ispuna ispao ili se jednostavno potrošio. Generalno, stanje nije opasno, ne bi trebalo da Vas zabrinjava, ali ipak savetujemo da posetite Vašeg stomatologa kako bi se kratkim kliničkim pregledom utvrdilo trenutno stanje, utvrdilo da li je lek prisutan u zubu, i po potrebi zamenila privremena plomba.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26858 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26858
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata