Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani,dok čistim zube koncem osećan neprijatan miris iz ustiju. Miris se javlja samo kad čistim zube koncem, inače ne, a pritom imam sve zdrave zube i redovno obilazim zubara. Šta može biti uzrok tome? Unapred zahvaljujem

Zoran - 18. 01. 2018.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovani Zorane,

postojanje džepova može uzrokovati problem koji navodite. Pored toga, postoje i drugi faktori koji ga mogu prouzrokovati. Sve informacije u vezi neprijatnog zadaha, mogućim uzrocima, možete pročitati ovde. Da bismo utvrdili tačan uzrok neophodan je klinički pregled i analiza OPT snimka (veliki snimak zuba obe vilice).

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28991 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28991
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata