Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,donja petica je popravljana odavno,prije par dana se na podrucju desni izmedju zuba i usne pojavila fistula,veoma bolna.Nakon nekih prirodnih ljekova bol je
nestala.
Medjitim danas osjecam neprijatan osjecaj kao da pulsira i bol u zubu prilikom zagriza.Da li da se odmah javim stomatologu ili postoji nesto sto mogu kod kuce primijeniti?

Danica - 10. 02. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Danica,

fistula može biti porekla dubokog parodontalnog džepa u predelu navedenog zuba, ali i posledica postojanja patološkog procesa u kosti oko vrha korena navedenog zuba. U tom slučaju potrebno je kanalno lečenje navedenog zuba, a po potrebi i hirurško uklanjanje patološkog procesa.

Savetujemo Vam da uradite Rtg snimak navedenog zuba i posetite stomatologa kako bi se utvrdila tačna dijagnoza i sprovela adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26215 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26215
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata