Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,imam 15 godina i pokvarenu gornju dvojku i to na bocnoj strani odmah do jedinice(kvar je mali),nikad pre nisam popravljala zub i zanima me da li boli i da li mora da se obavlja pod anastezijom posto se plasim igli takodje...ne mogu da skupim hrabrost da odem a plasim se da ce se kvar prosiriti i na jedinicu a to su prednji zubi i ne izgleda lepo....

uplasena - 14. 12. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Ilija Miljević
dr Ilija Miljević doktor stomatologije

Poštovana uplašena,

prag tolerancije bola je individualan, dakle zavisi od osobe do osobe. Ukoliko karijes nije uznapredovao ne mora značiti da će sama intervencija biti bolna. Upotreba lokalne anestezije obezbeđuje potpunu obezboljenost pacijenta, takođe, postoje i određene atraumatske igle izuzetno malog promera. Više o lokalnoj anesteziji možeš pročitati ovde. Naravno, karijes se ne mora sanirati pod dejstvom lokalne anestezije ukoliko ne želiš.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28991 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28991
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata