Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

postovani,imam 34 god,i paradontopatiju! koliko sam shvatila zubara nije pitanje sto ce mi povaditi sve zube u gornjoj vilici vec sto se navodno nece moci ni poteza postaviti zbog gubitka kosti! Da li je moguce i to da ni proteza ne moze ,sta bih ja onda?

Mitra - 25. 09. 2008.
Odgovor i savet
spec.dr Branislav Čukić
spec.dr Branislav Čukić specijalista oralne hirurgije - implantolog

Poštovana Mitra,

moguće je.

Medjutim suviše ste mladi za tako crnu prognozu. Voleo bih da vidim Vaš snimak pre nego što se odlučite za tako radikalan potez.





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27358 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27358
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata