Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani,imam pokvaren umnjak godinama i naravno nisam išao kod zubara sad sam trenutno u drugoj zemlji tačnije u Berlinu imam velike bolove od juče a od jutros i otok čim se problem pojavio počeo sam da pijem klindamicin 600 i hemoral forte poneo od kuće,ali nista za sada ne pomaze anelgetici ne deluju recite mi sta da radim posto sam u stranoj zemlji

Ivan - 05. 02. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovani Ivan,

u slučaju postojanja otoka zub uzročnik je potrebno otvoriti i ostaviti otvorenim radi drenaže zapaljenskog sadržaja, a nakon smirivanja simptoma sprovesti adekvatno kanalno lečenje ukoliko je moguće.

Antibiotici predstavljaju samo pomoćno sredstvo u terapiji, a prvenstveno je potrebno ukloniti uzrok tegoba stomatološkom terapijom. Ne savetujemo upotrebu antibiotika na svoju ruku!

Savetujemo Vam da što pre posetite bilo kog stomatologa kako bi Vam bila pružena adekvatna terapija i kako ne bi došlo do pojave eventualnih komplikacija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26226 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26226
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata