Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,imam problem sa jezikom.Imam neke tackice koje se nalaze na jeziku i malo dalje prema krajnicima,smetaju mi,bila sam kod lekara dali su mi lysobact,da li je to neka infekcija ili nesto drugo.Pusac sam pa kad popusim malo vise cigareta meni se to pojavi,a i na poslu su mi ruke stalno po papirima pa mozda tako inficiram,VASE MISLJENJE.HVALA UNAPRED

jelena - 10. 04. 2020.
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

      Poštovana Jelena,

samo na osnovu podataka koje navodite ne može se zaključiti šta je uzrok Vaših tegoba. Evidentno je da kod pušača duvanski dim ima termičko, hemijsko iritativno dejstvo na oralnu sluzokožu.

Stoga, promene na jeziku ili mekim tkivima usne duplje iziskuju pregled od strane specijaliste za bolesti usta.

Srdačno

 

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26364 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26364
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata