Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,izvadila sam koren gornje petice jos pre skoro 9 meseci. Na tom mestu je i dalje rupa koju kada pogledam izgleda crno a pod jezikom i kada pipnem noktom oseca se kao zaostali koren ili kost. Bila sam kod stomatologa i rekao je samo da se kost jos uvek čisti. Ali meni je to malo cudno jer je proslo puno vremena. Nemam nikakvih smetnji niti bolove. Hvala unapred

Jovana - 30. 10. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Jovana,

savetujemo Vam da uradite Rtg snimak regije izvađenog zuba kako bi se utvrdilo da li je zaostao deo korena zuba, te ukoliko je to slučaj savetujemo njegovo vađenje.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25985 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25985
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata