Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,ja sam vam se javljala ranije i preporucili ste mi pregled kod maksilofacijalnog hirurga.Ja sam bila i ovo je dijagnoza:klinicki intraoralno nalaz b.o.Pri otvaranju usta palpatorno krepitacije u desnom TM zglobu,bez devijacije mandibule.Visina zagrizaja ocuvana.DG/ARTRALGIO ART TM DEX.Molim vas da mi objasnite o cemu se ovde radi,posto mi doktor nije nista objasnio...Unapred vam zahvaljujem.

Margareta.K. - 25. 10. 2009.
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

     Poštovana Margareta,

krepitacije znače pucketanje u zglobu, bez skretanja donje vilice pri raznim pokretima. Zagrižaj je uredu. 

Obratite se svom stomatologu, koji će Vam razjasniti sve Vaše nedoumice i dati uputstva za vežbe, kojima se postiže jačanje zglobnih ligamenata.Na našem sajtu pod tagom-zglob takođe možete pročitati način izvođenja pomenutih vežbi.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27674 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27674
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata