Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani,juče sam bila napolju i slusajno sam se sudarila sa jednim dečakom i udarila prednji zub jedinicu o njegovu glavu.Zub me je malo boleo pa je prestao,ali imam osecaj kada ga pipnem prstom da se malko klati.Šta da radim?

Anonimno - 21. 10. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Anonimno,

potrebno je kliničkim pregledom, analizom Rtg snimka navedenog zuba i odgovarajućim kliničkim testovima utvrditi tačnu dijagnozu i sprovesti terapiju po potrebi.

Savetujemo Vam da uradite Rtg snimak navedenog zuba i posetite stomatologa, a do tada izbegavajte konzumiranje tvrde hrane i odgrizanje hrane navedenim zubom.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27262 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27262
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata