Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,moja baka bi trebala vaditi trojku ali zubar se plasi da ga izvadi,(da naglasim da je baka stara i seceras). Sta je razlog njegovog straha??? Hvala

Stela - 13. 03. 2018.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovana Stela,

u slučaju vađenja zuba kod osoba obolelih od dijabetesa može se očekivati duži period oporavka, s obzirom da zarastanje može biti usporeno, i rana može biti podložna infekciji.

Preporučujemo pismenu saglasnost interniste pre stomatološke intervencije, naročito ukoliko osnovno oboljenje (dijabetes) nije regulisano. Na dan intervencije (vađenja zuba) potrebno je uzeti redovnu terapiju i neophodno je da vrednost šećera u krvi bude ispod 11mmol/l.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28750 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28750
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata