Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,moja cerka ima tri godine,ona je sa godinu dana pala i polomila prednja cetri zuba na gornjoj vilici od tada su poceli da se rune i postali su crni,vodili smo je kod zubara ali oni nedaju nikakvo resenje.sada su krenuli i pozadi da joj se kvare zubi i iznad gornjih zuba stvaraju se kao ciste,i ako pere redovno zubice pocelo je da joj se oseca iz usta.Pomozite.Jelena

jelena - 28. 06. 2012.
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

    Poštovana Jelena,

nažalost prednji mlečni zubi sa periapikalnim procesima su najverovatnije za vađenje.

Preostale mlečne zube treba sanirati.

Međutim, saradnja sa tako malim detetom se dosta teško uspostavlja ali svakako uz dobru pripremu od strane roditelja i strpljivost stomatologa treba ipak pokušati.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27262 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27262
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata