Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,Molim Vas ako moze jedan savet imam most u gornjoj vilici ,a sa druge strane vinil proteu 5 zuba, i donja proteza par zuba da bi mogla zvakati ,medjutim od ranije imam paredetozu i trenutno sve vise se to vid itaj razmak .Da li moze te praznine da se izlece i neko resenje .Hvala!

Danijel Tomic - 19. 04. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovani Danijel,

nažalost, bez kliničkog uvida u stanje zuba i njihovog potpornog aparata, kao i analize Rtg snimka zuba nije moguće dati bilo kakvo mišljenje.

Parodontopatija jeste oboljenje potpornog aparata zuba koje zahteva terapiju. Takođe, neophodno je proveriti adekvatnost protetskih radova. Ukoliko su pomenuti radovi neadekvatni, potrebna je izrada novih.

Savetujemo da posetite stomatologa radi detaljnog pregleda i adekvatne terapije.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27358 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27358
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata