Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani,na prednjem zubu sam imao apces, doktor mi ga je očistio,stavio lijek i poslije 3 sedmice mi je postsvljrna bijela plomba.Zub je sada uredu,međutim dok je otvarao jedinicu na drugoj je uočio karijes unutra te je rekao da cu morati i njega raditi. Povremeno osjetim bol na hladno u tim zubu koja je dosta mala ali ne predstavlja mi problem.Brinem se da li zub trebam raditi hitno jer sam trenutno u drugoj zemlji.Koliko je ova situacija ozbiljna? Lijep pozdrav.

Ned31 - 19. 07. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
Dr Jelena Vuletić Rakić
Dr Jelena Vuletić Rakić polivalentni stomatolog

Poštovani Ned31,

nažalost, procenu o hitnosti sanacije i ozbiljnosti situacije za pomenuti zub nije moguće izneti na ovaj način. 

Kako bi se bilo šta moglo reći neophodan je klinički pregled i, po potrebi, analiza Rtg snimka zuba.

Ono što Vam možemo savetovati jeste da čim budete u prilici posetite stomatologa kako bi se navedeni zub sanirao i na taj način predupredio razvoj mogućih komplikacija.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28187 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28187
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata