Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,oktobra 2016 mi je na gornjoj trojci vadjen zivac i napunjen zub. Proslo je neko vreme i zubarka nije htela da ga plombira,rekla da to moze da stoji tako mesecima i to je tako ostalo. Od tada je zub skoro uvek bio bolan na dodir,sve dok par meseci kasnije to punjenje nije ispalo. Otisla sam kod blizeg zubara i on je rekao da imam gangrenu zuba. Bilo mi je cudno posto je zivac izvadjen,da imam gangrenu.Dva puta sam bila kod njega i rekao da mora da se zub leci dugo.. ja sam se razocarala jer sam vec imala jednom gangrenu na jedinici lecena je,ali se slomila i vise za tu trojku nisam isla.. ostala je suplja..onda se i ona pre par dana slomila i ostao je koren crn ima neprijatan ukus i miris,malo je bolan,supalj isto i par meseci iznad korena imam nesto belo dugacko i ne znam sta je.. zelim da izvadim taj koren ,ali me brine da nemam mozda cistu ili tako nesto opasno.

anja - 02. 03. 2018.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovana anja, 

savetujemo Vam da uradite Rtg snimak problematičnog zuba i posetite stomatologa, koji će nakon analize snimka i  nakon kliničkog pregleda utvrditi da li je zub moguće izlečiti i sačuvati, ili je potrebno njegovo vađenje. Na Rtg snimku zuba može se uočiti i eventualno prisustvo ciste.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26858 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26858
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata