Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,potreban mi je savet,pre mesec dana sam imala bolove u levoj strani vilice,inace imam problema sa vilicom,skljockanje I tako to.Snimila sam celu vilicu I kako mi je stomatolog koji menja moju dr. Rekao sedmica koja nema zivac je pukla u korenu I da mi to izaziva bol,on je odbio da mi izvadi,rekao da nije hitno da sacekam svog lekara tada sa godisnjeg,ali je moj lekar odmah posle sve do sad na bolovanju,a ja trenutno imam upalu sinusa I bol bas iznad tog zuba,u predelu sinusa/desni,bas sa te strane I na desnima iznad tog zuba se pojavilo malo crvenilo I tanki kapilar pored toga nekako deluje upaljeno,da li to predstavlja hitan problem da idem onda privatno,s obzirom na situaciju zbog korone..
Hvala unapred na odgovoru

Sandra - 30. 11. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Sandra,

s obzirom na prisustvo tegoba savetujemo da ne odlažete terapiju, te savetujemo da posetite bilo kog stomatologa kako bi se utvrdilo o čemu je reč i kako bi se sprovela adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28994 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28994
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata