Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,pre 2 meseca sam imala operaciju dvojke, mislim da je gangrena bila u pitanju i sve je proslo ok, posle toga mi je stavljen lek koji je stajao oko mesec dana i nakon toga je izvadjen, posle ponovne posete zubaru da bi mi namestio plombu - nije bilo moguce jer je rekao da ta ista gornja dvojka gde je bio lek dosta krvari i da ne moze da mi stavi plombu zbog krvarenja. u medjuvremenu sam koristila meku cetkicu za zube,paradoks pastu i 3 puta dnevno ispirala zalfijom ali taj zub i dalje krvari s vremena na vreme kad god perem oko njega. da li je moguce zaustaviti to krvarenje da bih mogla staviti plombu i da li postoje neke posledice tog krvarenja desnih,jer nazalost moj zubar ne moze da mi da te odgovore? unapred hvala

Natasa - 21. 05. 2017.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovana Natasa,

svako krvarenje desni ukazuje na upalu, koja je najčešće posledica neadekvatne higijene ili mehaničke iritacije od strane zubnog kamenca ili neadekvatne plombe. Savetujemo da dodatno obratite pažnju na regiju tog zuba i uključite neko od pomoćnih sredstava za održavanje oralne higijene (interdentalna četkica i konac za zube).

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27657 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27657
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata