Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,pre 4 dana mi je vadjena donja sestica,koja je bila plombirana(lecila sam zub i nije pomoglo i dalje je boleo pa sam ga kirala vaditi)
Sad me ta rana jako boli,sve pulsira u njoj,boli me i dole vilica .Bila sam stomaloga on je rekao da rana lepo zarasta..
Sad koliko je potrebno da ta rana boli,bojim se da nije neki problem sa njom zbog tog jakog bola?.
Hvala unapred

Zeljka - 03. 09. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Zeljka,

uzrok bola može biti otežano zarastanje rane (alveolitis) zbog nemogućnosti formiranja kvalitetnog krvnog ugruška koji bi ranu zatvorio. U tom slučaju, neophodna je poseta stomatologu koji će kiretiranjem rane isprovocirati krvarenje i na taj način omogućiti formiranje novog ugruška. Takođe, u ranu se mogu postaviti i medikamenti koji ublažavaju tegobe i stimulišu zarastanje. Nekada je potrebno više poseta stomatologu kako bi se sprovela adekvatna terapija do potpunog formiranja krvnog ugruška.

Savetujemo da ponovo posetite stomatologa kako bi se utvrdila tačna dijagnoza i sprovela adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26858 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26858
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata