Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,pre 4 dana sam izvadio gornji umnjak.Prva dva dana sam imao sukrivicu ,pa je prestala.Pojavljuje mi se povremeno blaza bol,pa me zanima da li je to normalno ili treba ipak da se obratim stomatologu?Hvala

Predrag - 04. 08. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovani Predrag,

pojava blažeg bola nakon navedene intervencije je uobičajena pojava, i najintenzivniji je u prvih nekoliko dana nakon vađenja zuba nakon čega se postepeno smanjuje do potpunog prestanka. Upotreba analgetika (brufen, paracetamol...) će Vam u tom periodu biti od koristi.

Verujemo da nemate razloga za zabrinutost, a ukoliko tegobe ne prođu u navedenom periodu ili dođe do pogoršanja savetujemo da se javite Vašem stomatologu kako bi se utvrdilo o čemu je tačno reč i sprovela adekvatna terapija po potrebi.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27377 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27377
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata