Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,pre 4 dana sam izvadio gornji umnjak.Prva dva dana sam imao sukrivicu ,pa je prestala.Pojavljuje mi se povremeno blaza bol,pa me zanima da li je to normalno ili treba ipak da se obratim stomatologu?Hvala

Predrag - 04. 08. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovani Predrag,

pojava blažeg bola nakon navedene intervencije je uobičajena pojava, i najintenzivniji je u prvih nekoliko dana nakon vađenja zuba nakon čega se postepeno smanjuje do potpunog prestanka. Upotreba analgetika (brufen, paracetamol...) će Vam u tom periodu biti od koristi.

Verujemo da nemate razloga za zabrinutost, a ukoliko tegobe ne prođu u navedenom periodu ili dođe do pogoršanja savetujemo da se javite Vašem stomatologu kako bi se utvrdilo o čemu je tačno reč i sprovela adekvatna terapija po potrebi.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25261 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25261
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata