Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,pre 4,5 dana sam izvadila 7-cu na donjoj strani vilice,inace vadjenje je bilo tesko,jer je koren bio malo zakrivljen i manjim delom u kosti.bol sam osecala i pod 3 anestezije,ali ovde bitna situacija je da me i posle toliko dana boli rana(ne preterano jak bol) i pojavo se otok,koji traje od dana vadjena do sad!ne znam sta je u pitanju,a nemam poverenja vise u svog stomatologa,molim Vas da mi odgovorite sto pre,Vas savet,vidim po drugim odgovorima, bi mi sigurno pomogao.Unapred zahvalna Jelena 18.

jelena stamatovic - 16. 01. 2009.
Odgovor i savet
dr Eleonora Čikarić-Stojanac
dr Eleonora Čikarić-Stojanac polivalentni stomatolog

Poštovana Jelena,

manji bolovi nakon vađenja zuba su normalni. Takođe, pojava otoka nakon teške ekstrakcije je česta i posledica je traumatizacije tkiva, kako mekog tako i koštanog.

Savet je da  posetite lekara koji je vršio intervenciju da bi se proverilo stanje rane. S obzirom na težinu vađenja, otežano zarastanje je očekivano.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27862 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27862
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata