Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani,pre 5 dana sam operisala hiruskim putem umnjak 48,da li je normalno da me glava,ostali zubi,i rana jos uvek boli? I zbog cega?

Jana - 06. 02. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
Dr Jelena Vuletić Rakić
Dr Jelena Vuletić Rakić polivalentni stomatolog

Poštovana Jana,

s obzirom na to da se prilikom vađenja zuba okolno tkivo na neki način traumira, nakon navedene intervencije uobičajena je pojava bola u prvih nekoliko dana, koji se postepeno smanjuje do potpunog prestanka, prema tome verujemo da nemate razloga za zabrinutost. U tom periodu upotreba analgetika (brufen, paracetamol) će Vam biti od koristi.

Ukoliko tegobe ne prođu u navedenom vremenskom periodu ili dođe do pogoršanja tegoba, savetujemo Vam da se javite Vašem stomatologu radi kontrolnog pregleda.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28187 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28187
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata