Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,pre nedelju dana mi je izvadjena jedinica. Ako Ima dovoljno kosta I ako su svi uslovi povoljni dali je kasno za ugradnju implanta I dali se desni povlace vremenom ako je na implantu cirkonijumska krunica. Molim vas ako je moguce da sto brze odgovorite,hitno je. Unapred zahvaljujem mnogo. S postovanjem, Elvira Milovanovic.

Elvira - 29. 11. 2016.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Elvira,

nije kasno za ugradnju implanta. Cirkonijum je biokompatibilan materijal, što znači da ne izaziva nikakve iritacije niti alergijske reakcije u kontaktu sa tkivima, pa samim tim ni povlačenje desni. Više o tome možete pročitati ovde.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26858 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26858
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata