Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,pri ciscenju zuba koncem krvare mi desni izmedu donje 1 i 2. Na jedinici je radeno lijecenje prije mjesec dana,dvica naizgled zdrava kao i na rtg snimci..medutim ponekad boli i to bas jako,i kada koncem cistim pri vrhu konac zakaci i bas jako zaboli na dvici.kao daje dvica naslonjena na jedinicu,mozda je plomba kao slijepila ta dva zuba.znaci li da su desni upaljene her krvare i moze li tobiti uzrok togbola ili ipak nesto drugo?

Tamara - 07. 02. 2021.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Tamara,

krvarenje desni je znak njihove upale.

Savetujemo da posetite stomatologa radi sprovođenja adekvatne terapije i eventualne korekcije ispuna ukoliko je potrebna.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28988 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28988
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata