Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,prije desetak dana sam hirurski izvadio umnjak sa donje desne strane,operacija je bila prelagana(nista me nije boljelo ni tokom operacije ni posle nje tako da nije bilo potrebe da pijem analgetike zbog bola).Zubar mi je prepisao Panklav i rekao mi da popijem cijelu kutiju zbog moguce infekcije,i to je razlog zasto Vam pisem.Naime,posto me rana nije boljela ja sam pio lijek 5 dana i prestao,nijesam popio cijelu kutiju(ostalo je jos 5-6 tableta od ukupno 20).Moje pitanje je da li ce to imati neke posledice?Napominjem da je sa ranom trenutno sve u redu i konci su skinuti prije par dana.

Boris - 13. 12. 2014.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

  Poštovani Borise,

komplikacije ne bi trebale da nastupe ali generalno vrstu i dozu kao i vremenski period uzimanja antibiotika određuje lekar i stomatolog, te se ta uputstva trebaju ispoštovati. Ukoliko se pacijent ne pridržava tih uputstva i prekine uzimanje antibiotika može dođi do rezistencije bakterija na antibiotik.

 

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26226 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26226
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata