Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani..Prije sedam dana sam vadila zub,primila sam anesteziju nakon petnaest minuta pocela sam da kasljem da je doktorica jedva radila onda je usledio svrab u predelu stomaka nakon pola sata doslo je i do jaceg osipa po vratu i grudima pocelo je i lice da otice u hitnoj sluzbi su rekli da je alergija na anesteziju zubarka je koristila anesteziju Artikain .Zanima me ima li neka druga anestezija i kako uopste da ispitam na sta sam jos alergicna i koju anestezuju smijem dobiti ..Unaprijed hvala.

Milica - 28. 02. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Stefan Mirković
dr Stefan Mirković polivalentni stomatolog

Poštovana Milica,

da, postoje druge vrste lokalnih anestetika.

Savetujemo da odete kod alergologa i uradite alergološke testove na anestetike koji se upotrebljavaju u stomatologiji, kako bi ste znali koji anestetik je u Vašem slučaju najbolje primeniti.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28991 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28991
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata