Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani.Skinuta mi je fiksna proteza pre 8 dana i stavljen mi je metalni ritejner(koji se skida).Pre nekoliko dana poceli su bolovi prilikom obroka,koji posle obroka ne prestaju.Bole me svi kutnjaci u gornjoj vilici.Da li je to normalno i da li treba da jedem meksu hranu?

Magdalena - 08. 04. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Magdalena,

uzrok Vaših tegoba može biti prisustvo i zapaljenje parodontalnih džepova u predelu navedenih zuba kada je potrebno sprovesti adekvatnu terapiju.

Nažalost ovim putem, a bez kliničkog pregleda i uvida u tok terapije nije moguće sa sigurnošću znati o čemu je tačno reč, te Vam savetujemo da se konsultujete sa Vašim stomatologom.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29474 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29474
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata