Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,stavljeni su mi dva leka na dva meseca,trebali su da se izvade pocetkom aprila,zbog ove situacije sa koronom nije bilo moguce...zakazao sam za nedelju dana,ne osecam nikakve tegobe ali ovaj lek na donjoj vilici (koji vidim) je pocrneo k'o da se pokvario...pa me interesuje da li su mogli ova dva leka da izdrze 4 meseca ili moraju da mi stavljaju druge lekove...?

Goran - 04. 06. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
Dr Jelena Vuletić Rakić
Dr Jelena Vuletić Rakić polivalentni stomatolog

Poštovani Goran,

s obzirom na to da u stomatologiji postoji više vrsta medikamenata koji se postavljaju u različite svrhe, ne može se tvrditi o kojoj vrsti medikamenta je tačno reč u Vašem slučaju, niti se može tvrditi koji su sledeći terapijski koraci.

Savetujemo da se o svim neodumicama konsultujete sa Vašim stomatologom.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27358 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27358
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata