Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,utvrdjeno mi je na 3d snimku da mi trojka nikada nije izbila,mlecni sam izvadila prije 10 godina..i od tad nazalost nemam trojku,cetvorku i peticu u gornjoj vilici.E sad na srecu(finansijsku) su mi uradjena 3 inplantata,cekam da srastu uz kost da radim most i krunice.Plasim se,da li moze sta da poremeti taj zub koji nikada nije nikao?

Jelena - 26. 09. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Jelena,

veoma je nezahvalno davati mišljenje bez uvida u Rtg snimak. S obzirom da ste radili 3d snimak koji daje najbolje informacije, verujemo da je donešena najbolja moguća odluka.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25709 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25709
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata