Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

postovani.vadila sam donju osmicu desno pre tri nedelje kod oralnog hirurga.zub je bio poluimpaktiran tako da je doktor malo rasekao desni da bi izvadio zub a posle nije nista usivao.posle dva dana mi je prokrvarila rana al brzo je stala krv.naredenih dana me je boluckala i petog dana ustanovljena je infekcija alveole.tri puta sam isla da se stavi lokalno antibiotik i strajfna sa antiseptikom i pila sam per os antibiotik.. pre nedelju dana je zavrseno to lecenje al mene i dalje povremeno bolucka ta rana i ako redovno dobro ispiram usta zbog povece rupe koja je ostala od ekstrakcije i zanima me kad ce se ta rupa popuniti jer mi se cini da se uopste ne popunjava odgore.

kostic milena - 26. 02. 2009.
Odgovor i savet
dr Ivana Tadić
dr Ivana Tadić polivalentni stomatolog

Poštovana Milena,

za potpunu regeneraciju mekih tkiva potrebno je oko 4 nedelje u zavisnosti od velčine defekta i težine vađenja, a za regeneraciju kosti 6 meseci pa i duže, opet u zavisnosti od veličine defekta. Obzirom da navodite da je vađenje i tok nakon toga bio znatno teži, za očekivati je i da se proces zarastanja produži.

Svakako u ovakvim slučajevima preporučuju se i češće kontrole, pogotovo ako imate bilo kakve tegobe.

Srdačan pozdrav.

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27862 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27862
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata