Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,zanima me da li je potrebno leciti zub konkretno u mom slucaju jedinica pre stavljanja krunice?Posto mi je jedinica nadogradjena,i pocela je da tamni moj stomatolog mi kaze da je najbolje resenje krunica.Pak,drugi stomatolog mi kaze da jedinica mora da se izleci prvo pa.me zanima vase misljenje.Unapred zahvalna

Jelena Budimir - 02. 11. 2017.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Jelena,

Promena boje vitalnog zuba (zuba koji ima "živac")najčešće je uzrokovana oboljenjem zubne pulpe ("živca"), nepotpuno uklonjenim karijesom, neadekvatnim ispunom (plombom) i slično.

Prvenstveno kliničkim pregledom, ispitivanjem vitaliteta zuba i analizom Rtg snimka zuba treba utvrditi njegovo stanje kako bi se donela odluka šta je najbolje uraditi. Ukoliko postoji oboljenje zubne pulpe, neophodna je endodontska terapija ("vađenje živca").

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27620 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27620
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata