Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovanja, juče sam vadila šesticu gore, mlađa zubarka mi je vadila i zalomila mi je bukalno korenje, onda je pozvala starijeg stomatologa iz iste ordinacije i on mi je izvadio zaostalo kornje(bar on tako tvdi) rana je bila ogromna jer su imali poteskoce oko vadjena korenja, vadjenje je trajalo sat vremena. Zbog velike rane usili su mi, nemam nikakve bolove u rani niti bilo kakav iscedak i gnoj, imam temperaturu 37,5. Da li bi bilo pametno da uzmem neki antibiotik? Sinacilin npr.

Katarina - 21. 12. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Katarina,

ne savetujemo upotrebu antibiotika na svoju ruku.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26215 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26215
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata