Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovanje, 20.07.2020 imala sam povredu, onesvestila sam se i udarica levom stranom lica, bila sam na pregledu kod masciofarcijalnog hirurga gde je otkriveno da nemam prelome, ali mene gornje desni leve strane i tri zuba kija su zdrava i dalje bole
Sta moze biti uzrok i dali je opasno, unapred hvala

Pamela Lazovic - 31. 08. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovana Pamela Lazovic,

moguće je da je prilikom povrede došlo do traume zuba navedene regije. Savetujemo Vam da uradite OPT snimak zuba i posetite stomatologa radi kontrolnog pregleda i provere vitaliteta navedenih zuba.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28187 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28187
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata