Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovanje, bila sam na kontroli kod zubara pre nedelju dana da bi uradili vitalitet i rtg snimak gornje jedinice levo koju kontrolisemo vec dve godine, jer se javlja povremena bol koja posle par dana prodje, medjutim sad je bol postala malo jaca i morala sam da popijem lek protiv bolova, snimak je inace u redu, zivac je i dalje ziv, malo slabije reaguje na test vitaliteta ali reaguje, ali zasto se pojavljuje ta bol?

Tasa - 16. 11. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Ilija Miljević
dr Ilija Miljević doktor stomatologije

Poštovana Tasa,

obzirom da je nakon pregleda i kompletne dijagnostike od strane od strane Vašeg stomatologa utvrđeno da stanje zuba i okolnih struktura u redu, jako je teško da samo na osnovu gore navedenog teksta utvrdimo šta je uzrok bola.

U slučaju da se bolovi intenziviraju savetujemo da posetite stomatologa.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28750 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28750
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata