Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovanje. Boli me zadnji sa desne strane gornje vilice zub. Ali znam da nije zub jer boli iznad zuba meso kada pipnem, isto i kada se nasmejem ili pipnem desnu jagodicu obraza, boli. Interesuje me da li je potrebno da idem kod stomatologa ili je to neka vrsta male upalice zbog primer povrede pri spavanju ili nečega tome slično... Hvala na odgovoru unapred.

Lazar - 23. 01. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovani Lazar,

s obzirom da navodite prisustvo tegoba, savetujemo Vam da posetite stomatologa, kako bi se kliničkim pregledom i analizom Rtg snimka utvrdilo o čemu je reč i sprovela adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26226 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26226
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata