Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovanje- cesto imam afte u ustima,ali ovaj slucaj afta mi je narasla na mesu ocnjaka koji raste- puno me boli nemogu nista jesti koji je vas savjet, i savjet da uklonim afte zauvijek ! ?

anis - 18. 05. 2014.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

   Poštovani Anis,

naš savet je da se obratite stomatologu koji će nakon pregleda dijagnostikovati da li je u pitanju afta ili eventualno promena posledica nicanja očnjaka.

Inače, afte su ulceracije, pravilnog oblika, žućkaste boje, ograničene crvenim prstenom koje se pojavljuju u nepravilnim vremenskim razmacima. Uzroci nastanka su mnogobrojni: nasleđe, povrede, hormonski poremećaji, pušenje, bakterije i virusi, nedostatak gvožđa, pad imuniteta... Ove promene su veoma neprijatne i bolne pa otežavaju normalno funkcionisanje.

Lečenje afte danas podrazumeva i primenu diodnih lasera kojima se u jednoj poseti one potpuno otklanjaju.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25973 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25973
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata