Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovanje, djevojčica 3god ima pala je i pomjerila je gornju zubic jedinicu vice da je boli zub ,a neda da joj pipnem zubic samo sam vidjela da je unutra primjeren. Interesu je me dal je to opasno,dal može pomjeriti most gornji ili sta vec? Hvala u napred LP

NATAŠA - 17. 01. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
Dr Jelena Vuletić Rakić
Dr Jelena Vuletić Rakić polivalentni stomatolog

Poštovana NATAŠA,

u slučaju traume zuba neophodno je da dete odvedete kod stomatologa kako bi se utvrdio stepen traume mekih i tvrdih tkiva. Ukoliko uspete da uradite Rtg snimak navedenog zuba, mnogo bi značilo stomatologu kako bi utvrdio da li je došlo do eventualne povrede zametka stalnog zuba.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26975 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26975
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata