Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovanje, gornja 6-ca mi je pukla te sam se javila stomatologu. Nakon pregleda predlozeno je lijecenje zuba. Tada je dr izbrusio zub i stavio neki lijek i rekao da dodjem za 7 dana. Tada je zub opet brusen, te je stavljen lijek. Nakon stavljanja lijeka sve je bilo ok, da bi me sutradan zub poceo boliti ali samo na dodir jezikom, hranom, mehanickim podrazajem. Molim vas je li to normalana pojava nakon stavljanja lijeka? Od tada su prosla 24h, bol je i dalje tu ali samo prilikom dodira zuba? Napominjem da me ne boli iznenada, ne pulsira, ne boli okolno tkivo, samo zub na dodir i to bas jako boli.. hvala na odgovoru

Samcica - 17. 12. 2017.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovana Samcica,

s obzirom da nemamo uvid u to koji je medikament aplikovan u zub, iz svega navedenog pretpostavljamo da se radi o sredstvu za devitalizaciju zubne pulpe, kada je moguće da zub bude osetljiv na zagrižaj, kuckanje, dodir jezikom, što ne bi trebalo da Vas brine. 

Savetujemo da se u svakom slučaju posavetujete sa Vašim stomatologom koji je započeo lečenje.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26226 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26226
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata