Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovanje. Imam 18 godina i nedovoljno para za adekvatno lecenje svojih zuba, sto je dovelodo veceg problema. Dve donje 6 nemam,a ni jednu donju peticu (tj ostao je koren,zub se prakticno raspao), i jos neke zube za koje se jako plasim. Trenutno me boli gornja 6 ,i to jako i skoro neprestano,znam da je u pitanju veliki karijes koji nije lecen na vreme,ali sad ne znam sta da radim i kod koga da odem. Molim vas da mi kazete da li to znaci vadjenje zuba ili ima mozda neka druga opcija. Unapred hvala!

Milica - 16. 11. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Ilija Miljević
dr Ilija Miljević doktor stomatologije

Poštovana Milice,

tegobe koje navodite najčešće ukazuju na oboljenje zubne pulpe (živca) i tada je potrebna endodontska terapija (lečenje kanala korena) zuba. Više o tome možete pročitati ovde. Vađenje zuba predstavlja poslednju opciju i najčešće mu se pristupa ukoliko su sve druge opcije iscrpljene.

Savetujemo Vam da ne trpite bol, zakažite termin kod svog stomatologa ili specijaliste endodoncije kako bi se postavila tačna dijagnoza oboljenja i preduzela potrebna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28750 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28750
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata