Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovanje.... Imam 36 godina,trenutno radim metalokeramicke krunice na gornjoj vilici od 6-ice do 6-ice,12 zuba. Stavljene su mi privremene krunice i nisam bas zadovoljan izgledom i velicinom tih privremenih,kecevi su mi poprilicno duzi od dvojki a i svi zubi su mi nekako krupni. Da li je moguce korigovati tako nesto? Velicinu zuba ili visinu na kecevima? Pomalo pocinjem da sumnjam da je sve to ok,izgledom privremenih takodje nisam odusevljen :-) Bas bih vam bio zahvalan na vasem strucnom misljenju i savetu... Hvala vam unapred

Bojan - 12. 03. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovani Bojan,

veličina zuba zavisi od prostora u vilici, kao i veličine i rasporeda Vaših zuba.

Sve želje i sugestije u vezi sa veličinom, bojom i oblikom zuba neophodno je da kažete Vašem stomatologu pre izrade samog mosta i naročito pre njegovog definitivnog cementiranja u ustima. U fazi izrade mosta sve korekcije su moguće, dok su nakon njegovog definitivnog cementiranja vrlo ograničene.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27605 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27605
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata