Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovanje.... Imam jedan problem koji me jako zabrinjava zato bi Vas molila da mi pomognete da ga rijesim ako je to moguce....Prije sedmicu dana prilikom jela osjetila sam da mi skljoca vilica u lijevoj strani,takođe kada bi otvorila usta npr.prilikom zijevanja tesko bi ih ponovo zatvorila.Nekad mi se desi da mi usta budu otvorena i 10 sek.i tek tada bi ih zatvorila.....jako sam zabrinuta i neznam sta da radim.Da li bi se trebala obratiti ljekaru? Unaprijed hvala na odgovoru.....

Samra - 21. 11. 2009.
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovana Samra,

tegobe koje navodite su posledica promena u donjoviličnim zglobovima i ligamentima pomenutog zgloba.

Te promene nastaju najčešće usled nedostaka zuba u bočnoj regiji kada se remeti normalan zagrižaj, traume, stresa ili u slučaju navike stiskanja ili škripanja zubima u toku sna itd.

Savetujemo Vam da se obratite svom stomatologu radi otklanjanja uzroka tegoba i eventualnog upućivanja na dalje lečenje.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27674 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27674
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata