Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovanje, imam jedinice koje su popravljane, na obe jedinice je više od pola plomba, na jednoj se ne primecuje toliko, dok je na drugoj baš uočljivo, i baš mi smeta to, kako bih mogla to da rešim? Ako izvadim zub koje bi moglo da bude rešenje? Dr me savetuje da ne vadim i da čuvam moje dok god mogu, ali baš mi smeta to.

Maja - 24. 12. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Stefan Mirković
dr Stefan Mirković polivalentni stomatolog

Poštovana Maja,

savremenim kompozitnim materijalima moguće je postići izuzetne estetske i funkcionalne rezultate. Ukoliko tim niste zadovolji, moguća opcija je izrada keramičkih ili kompozitnih vaseta, a u krajnjem slučaju brušenje zuba i izrada keramičkih krunica. Vađenje zuba dolazi kao krajnja terapijska opcija kada su sve prethodne iscrpljene.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28187 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28187
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata