Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovanje. Imam jedno pitanje. Povukli mi su se desni drasticno i zub se klati, da li postoji mogucnost da se desni vrate i na koji nacin? Hvala.

Aleksandar - 19. 02. 2018.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovani Aleksandre,

povlačenje desni i gubitak kosti, sa posledičnim formiranjem parodontalnih džepova i klaćenjem zuba predstavljaju znake parodontopatije. Više o tome možete pročitati ovde.

Terapija parodontopatije zavisi od stadijuma bolesti, što se utvrđuje kliničkim pregledom i analizom OPT snimka. Kod parodontalnih džepova sa većim gubitkom kosti, u nekim slučajevima postoji mogućnost hirurške terapije, kada je moguće razorenu kost nadoknaditi plasiranjem veštačke kosti i na taj način produžiti vek trajanja zuba. Više o hirurškoj terapiji parodontopatije možete pročitati ovde.

Savetujemo da uradite OPT snimak (snimak svih zuba gornje i donje vilice) i posetite specijalistu parodontologije, kako bi Vam predočio sve mogućnosti terapije.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27605 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27605
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata