Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovanje, imam jedno pitanje za vas a vezano je za bol na mestu tj na desnima gdje je nekad bila sestica zub.Sesticu sam izvadio pre 2 meseca i sve je bilo ok, normalno je zarasla rana ali ne pre 2 dana pocelo da boli i na neki nacin iritira mjesto gdje je bila sestita, da li je to normalno i sta da radim ? Pozdrav

vladimr - 28. 12. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Ilija Miljević
dr Ilija Miljević doktor stomatologije

Poštovani Vladimire,

obzirom da je od vađenja zuba prošlo 2 meseca ne bi trebalo da osećate bilo kakve tegobe, iz tog razloga savetujemo Vam da posetite stomatologa koji je vadio zub radi kontrolnog pregleda, i ukoliko postoji potreba, primene određenih terapijskih mera.

Srdačno 

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28991 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28991
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata