Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovanje
Imam pitanje tice se moje majke ona ima protezu koju nocu skida ali ima velike bolove u donjoj vilici isla je kod zubara i oni su joj rekli da zbog starosti joj se vilica pomera i da joj se na donjoj vilici vidi vilicni zgob do kojeg dolazi do bolova jer nema taj zglob zastitu. Kazu da zivac koji se nalazi tu da je to boli nekad nema 2-3 dana ali kad je zaboli to je strasno .
Molim vas kazite mi sta da radi dok ne ode svom zubaru a to je za 2 meseca.

Ceca - 20. 06. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Ceca,

na ovaj način a bez kliničkog pregleda i analize Rtg snimka nije moguće sa sigurnošću tvrditi o čemu je reč. Uzrok mogu biti prisustvo i zapaljenje parodontalnog džepa, oboljenje nekog od zuba, poremećaj funkcije donjoviličnog zgloba i slično.

S obzirom na prisustvo tegoba, savetujemo Vam da ne odlažete posetu stomatologu, kako bi se utvrdilo o čemu je reč i preduzela adekvatna terapija i izbegla pojava eventualnih komplikacija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27358 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27358
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata