Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovanje imam polomljen zub koji je bio lecen tako sto mi je stavljen lek. U poslednje vreme primetila sam da je zub poceo da crni i da boli s vremena na vreme bol je nepodnosljiv imam 38 gidina i moji zubi se jos nisu pronenili kao sto je bio slucaj sa mojim vrsnjacima dakle da li je to normalno da vam se ne pronene svi zubi.

Marija - 04. 04. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Marija,

s obzirom da se ne može sa sigurnošću znati o kojoj vrsti aplikovanog medikamenta je reč, za tačnu dijagnozu neophodan je klinički pregled i analiza Rtg snimka navedenog zuba. 

Ukoliko imate prisutne mlečne zube, moguće je da je u pitanju hipodoncija (urođeni nedostatak zametka stalnih zuba), ali u obzir dolazi i impakcija stalnog zuba. Potrebno analizom OPT snimka (snimak svih zuba gornje i donje vilice) utvrditi o čemu je tačno reč.

Savetujemo Vam da uradite OPT snimak i posetite stomatologa, kako bi se detaljnim kliničkim pregledom i analizom Rtg snimka utvrdila tačna dijagnoza i odredila adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27262 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27262
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata