Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

POSTOVANJE IMAM PROBLEM OD PROSLE GOD.SAM VADILA ZUBE JER MI JE STIMATOLOG REKO DA MORAM SVE DA VADIM , PRITOM NISAM MOGLA DA JEDEM SA NJOM NIJE BILA STABILNA ALI POSLE SAM DOBILA NA STITNU ZLJEZDU ZAPALJWNJE , I NA GORNJEM DELU USTA DOBILA SAM PLIHOVE TAKO DA , 80God. KAD SAM STAVILA SPIRALU MOJI ORGANIZAM NIJE POSNOSIO PA SU MI REKLI DA NE MOGU STRANO TELO DA PODNOSI MOJ ORGANIZAM , PA ZATO SAD IM PROBLEME DA NE MOGU DA POSNESEM PROTEZU A STAVILA SAM JE U 3SEPTEMBRA A U NOVEMRU NISAM VIDAL SE MOGLA DA JE NOSIM ZBOG BOLESTI STITNE , PITANJE JA NE MOGU DA JEDEM BEZ ZUBA SAMO TECNU I PASRANU HRANU , MESO I TAKO NESTO NE MOGU JWR NEMAM ZUBA DALI I STA JE VAS SAVET STA DA STAVIM KOJIU PROTEZU JA SAM IMALA OBICU PROTEZU , ILI STA GOD DRUGO , MOST VASE MISLJENJE , I JOS SAM IMALA PROBLEME SA GUTANJWM , DALI DA PRAVIM TEST ZA ALERGIJU OD CEGA SU PRAVLJENJE PROTEZE ILI MOST ILU IMPLANT . HVALA UNAPRED.

Suncica - 07. 02. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Suncice,

u slučaju postojanja sumnje na alergiju svakako je potrebno uraditi alergo test na stomatološke materijale.

Za nadoknadu izvađenih zuba najbolje rešenje je ugradnja implantata i izrada keramičkih krunica na njima. Sledeća opcija je izrada keramičkih mostova, a ukoliko to nije moguće izrađuju se proteze. Naravno, bez kliničkog pregleda i analize Rtg snimka Vaših zuba ne može se predložiti na koji način da nadoknadite izvađene zube.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28991 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28991
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata